Κατάλυμα

Κάθε δωμάτιο και σουίτα στο ξενοδοχείο MALENA έχει το δικό του στυλ και προσωπικότητα. Απόλυτη καθαριότητα, άνετα κρεβάτια, ηλιόλουστα δωμάτια, κομψή διακόσμηση, απαλά χρώματα, εργονομική διάταξη, ολοκαίνουργια μπάνια ή αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό. Ένα πλήθος σύγχρονων ανέσεων προσθέτει σημεία στην άνεση και τη ζεστή φιλοξενία των δωματίων του ξενοδοχείου, καθιστώντας την διαμονή σας μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία.

booking in crete malena's suite

Superior Rooms

ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, 42 τ.μ. Συνδυάζει αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης και της τεχνολογίας με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δίνει την εντύπωση.

Executive Rooms

Στα 42 τ.μ. Το πλήρως ανακαινισμένο EXECUTIVE SUITE του Hotel MALENA συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την τεχνολογία με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

booking in crete - malena hotel

Executive Rooms with Open Jacuzzi

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, 42 τ.μ. Συνδυάζει αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης και της τεχνολογίας με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δίνει την εντύπωση. Νιώστε την πολυτέλεια του ανοιχτού τζακούζι απολαμβάνοντας το ποτό ή το φαγητό σας

Two Room Executive Suites

Στα 50 τ.μ. Το πλήρως ανακαινισμένο TWO ROOM EXECUTIVE SUITE του Hotel MALENA συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την τεχνολογία με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

booking in crete - malena hotel
standard suite malena hotel

Two Room Suites

Η σουίτα μας με δύο δωμάτια, ανακαινισμένη στα 50 τ.μ. συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την τεχνολογία με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.