Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Μια ματιά στην ομορφιά της ανατολικής Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο

Μια ματιά στην ομορφιά της ανατολικής Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο

Στη βορειοανατολική ακτή της Κρήτης, ο Άγιος Νικόλαος λάμπει ως ένα πραγματικό στολίδι του νησιού.

Με το γραφικό λιμάνι, τη ζωντανή ατμόσφαιρα και την εκπληκτική φυσική ομορφιά του, δεν είναι περίεργο που αυτή η γοητευτική πόλη έχει κατακτήσει τις καρδιές ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Αγίου Νικολάου είναι η εμβληματική λίμνη Βουλισμένη, μια γραφική υδάτινη μάζα που περιβάλλεται από γραφικά καφέ και πολύχρωμα κτίρια. Ο μύθος λέει ότι η λίμνη είναι απύθμενη, γεγονός που προσθέτει στη μυσταγωγία και τη γοητεία της. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου, απολαμβάνοντας τη θέα και απολαμβάνοντας την χαλαρή ατμόσφαιρα.

Πέρα από τη γραφική ομορφιά του, ο Άγιος Νικόλαος προσφέρει μια πληθώρα πολιτιστικών εμπειριών και αξιοθέατων. Οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να εξερευνήσουν αρχαία ερείπια σε κοντινές τοποθεσίες όπως η Λατώ και τα Γουρνιά, ενώ οι λάτρεις της τέχνης θα ενθουσιαστούν με τις πολυάριθμες γκαλερί και εκθέσεις της πόλης.

Οι λάτρεις του φαγητού θα βρουν επίσης πολλά για να βασανίσουν τους γευστικούς τους κάλυκες στον Άγιο Νικόλαο, με μια ποικιλία εστιατορίων που σερβίρουν παραδοσιακή κρητική κουζίνα μαζί με διεθνή πιάτα. Από τα φρεσκοαλιευμένα θαλασσινά μέχρι τα τοπικά προϊόντα, κάθε γεύμα είναι μια γαστρονομική περιπέτεια.

Είτε αναζητάτε χαλάρωση, είτε περιπέτεια, είτε μια γεύση από τον αυθεντικό ελληνικό πολιτισμό, ο Άγιος Νικόλαος έχει κάτι για όλους. Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψετε γιατί αυτή η μαγευτική πόλη είναι πραγματικά το στολίδι της Ανατολικής Κρήτης.