Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Παραθαλάσσιες αποδράσεις και παράκτιες περιπέτειες στην Κρήτη

Παραθαλάσσιες αποδράσεις και παράκτιες περιπέτειες στην Κρήτη

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος ρίχνει τη χρυσή του λάμψη στο νησί, η Κρήτη καλεί τους ταξιδιώτες στις παρθένες ακτές της για ένα καλοκαίρι γεμάτο παραθαλάσσιες αποδράσεις και παράκτιες περιπέτειες.

Με τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες, τους κρυμμένους όρμους και τα γαλαζοπράσινα νερά της, η Κρήτη προσφέρει την τέλεια παιδική χαρά για όσους αναζητούν ήλιο, θάλασσα και χαλάρωση.

Από τις πολυσύχναστες παραλίες των Μαλίων και της Χερσονήσου μέχρι τους απομονωμένους κόλπους του Μπάλου και του Ελαφονησίου, κάθε παραθαλάσσιος προορισμός στην Κρήτη έχει τη δική του μοναδική γοητεία και ελκυστικότητα. Περάστε τις μέρες σας χαλαρώνοντας στην ηλιόλουστη αμμουδιά, κολυμπώντας σε κρυστάλλινα νερά ή επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, όπως ψαροντούφεκο, ιστιοσανίδα και paddleboarding. Για τους πιο τολμηρούς, εξερευνήστε υποβρύχιες σπηλιές και υφάλους που σφύζουν από θαλάσσια ζωή, ή κάντε ένα ταξίδι με σκάφος για να ανακαλύψετε κρυμμένα παράκτια στολίδια που δεν είναι προσβάσιμα από τη στεριά.

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, απολαύστε τη μαγεία των παραθαλάσσιων πόλεων και χωριών της Κρήτης, όπου οι παραθαλάσσιες ταβέρνες και τα καφέ ζωντανεύουν με τον ήχο της ζωντανής μουσικής και το άρωμα των φρέσκων θαλασσινών. Δοκιμάστε παραδοσιακά κρητικά πιάτα που ξεχειλίζουν από γεύση, συνοδευόμενα από ένα ποτήρι τοπικό κρασί ή ρακή, καθώς παρακολουθείτε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος να βάφουν τον ουρανό σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ.

Είτε αναζητάτε χαλάρωση, περιπέτεια ή απλά ένα κομμάτι παράδεισο, οι παραλίες της Κρήτης προσφέρουν κάτι για όλους. Ετοιμάστε λοιπόν το μαγιό σας, πάρτε το αντηλιακό σας και ετοιμαστείτε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του καλοκαιριού, καθώς ξεκινάτε μια αξέχαστη παράκτια περιπέτεια στην Κρήτη.