Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Τα καλύτερα τοπία και οι πανοραμικές θέες της Κρήτης

Τα καλύτερα τοπία και οι πανοραμικές θέες της Κρήτης

Τα ποικιλόμορφα τοπία της Κρήτης προσφέρουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές απόψεις στην Ελλάδα. Είτε είστε φυσιολάτρης είτε λάτρης της φωτογραφίας, εδώ είναι τα καλύτερα σημεία γύρω από το Ηράκλειο για να απολαύσετε πανοραμικές εικόνες.

Για μια εκπληκτική θέα του λιμανιού του Ηρακλείου, επισκεφθείτε το Φρούριο Κούλες. Ανεβείτε στην κορυφή αυτού του φρουρίου βενετσιάνικης εποχής και απολαύστε ένα υπέροχο πανόραμα της πόλης, του Αιγαίου Πελάγους και της γύρω ακτογραμμής. Το θέαμα του φρουρίου που δεσπόζει πάνω από το πολυσύχναστο λιμάνι είναι ένα τέλειο μείγμα ιστορικής γοητείας και φυσικής ομορφιάς.

Μια πεζοπορία στο όρος Γιούχτας προσφέρει μια υπέροχη θέα του Ηρακλείου και των γύρω πεδιάδων. Αυτό το ιερό βουνό, που συνδέεται με τη μινωική μυθολογία, προσφέρει ένα ανταμείβοντας πλεονεκτικό σημείο. Η πεζοπορία είναι σχετικά μέτρια και η πανοραμική θέα της πόλης και της μακρινής θάλασσας αξίζει τον κόπο.

Για μια πιο χαλαρή θέα, κατευθυνθείτε προς την παραλία Μάταλα. Η χρυσή άμμος και τα γαλάζια νερά που πλαισιώνονται από δραματικούς βράχους δημιουργούν ένα γραφικό σκηνικό. Οι μοναδικές σπηλιές της παραλίας και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα ενισχύουν την οπτική ελκυστικότητα της παραλίας, καθιστώντας την ιδανικό σημείο για τη λήψη αξέχαστων φωτογραφιών.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Ηράκλειο, οι αμπελώνες των Αρχανών προσφέρουν γραφική θέα στους κυλιόμενους λόφους που καλύπτονται από αμπέλια. Απολαύστε μια γευσιγνωσία κρασιού ατενίζοντας το καταπράσινο τοπίο, με τα βουνά στο βάθος να προσφέρουν ένα γαλήνιο σκηνικό.

Αυτά τα σημεία γύρω από το Ηράκλειο προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες εικόνες που έχει να προσφέρει η Κρήτη. Μείνετε στο ξενοδοχείο μας για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις γραφικές τοποθεσίες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας σε αυτό το όμορφο νησί.