Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Πώς να περάσετε μια καλοκαιρινή μέρα στο Ηράκλειο

Πώς να περάσετε μια καλοκαιρινή μέρα στο Ηράκλειο

Το να περάσετε μια καλοκαιρινή μέρα στο Ηράκλειο προσφέρει ένα ευχάριστο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και έντονης τοπικής ζωής.

Ξεκινήστε το πρωινό σας από το εμβληματικό ανάκτορο της Κνωσού, τον θρυλικό τόπο του Μινωικού πολιτισμού. Εξερευνήστε τα αρχαία ευρήματα και βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία που διαμόρφωσε την Κρήτη.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, που φιλοξενεί μια από τις σημαντικότερες συλλογές μινωικών αντικειμένων. Θαυμάστε τα εντυπωσιακά εκθέματα που αφηγούνται την ιστορία του παρελθόντος του νησιού.

Για μεσημεριανό γεύμα, επισκεφθείτε μια τοπική ταβέρνα στο κέντρο της πόλης για να γευτείτε την παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Απολαύστε παραδοσιακά κρητικά πιάτα σε συνδυασμό με τοπικό κρασί, ενώ απολαμβάνετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα, κάντε μια βόλτα στα γοητευτικά δρομάκια της Παλιάς Πόλης, σταματώντας στη βενετσιάνικη Λότζια και στη Κρήνη Μοροζίνι. Μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τα τοπικά καταστήματα για μοναδικά αναμνηστικά.

Καθώς ο ήλιος δύει, χαλαρώστε σε ένα από τα beach bars κατά μήκος της ακτής, πίνοντας ένα κοκτέιλ, ενώ απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα. Είτε βουτάτε στην ιστορία είτε αράζετε δίπλα στη θάλασσα, μια καλοκαιρινή μέρα στο Ηράκλειο υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και μόνιμες αναμνήσεις.