Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε στην Κρήτη

Παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε στην Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της παραλίας, προσφέροντας εκπληκτικά παραθαλάσσια στολίδια, ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Μία από τις πιο διάσημες είναι το Ελαφονήσι, φημισμένο για τη μοναδική ροζ άμμο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του. Αυτό το ειδυλλιακό σημείο δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακό αλλά και ιδανικό για οικογένειες, χάρη στα ρηχά, ήρεμα νερά του που σας προσκαλούν σε μια μέρα διασκέδασης στον ήλιο.

Μια φανταστική παραλία κοντά στο Ηράκλειο είναι η Χερσόνησος, γνωστή για την έντονη ατμόσφαιρα και τα πολυσύχναστα beach clubs της. Αυτός ο δημοφιλής προορισμός προσφέρει ένα μείγμα χαλάρωσης και διασκέδασης, με πολλές επιλογές για φαγητό, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ.

Η παραλία Βάι, που βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα φοινικόδαση της Ευρώπης, προσφέρει τροπική ατμόσφαιρα, με χρυσή άμμο και ελκυστικά κύματα που αποτελούν το τέλειο σκηνικό για ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Για όσους αναζητούν κάτι μοναδικό, η παραλία Πρέβελη συνδυάζει ποτάμι και θάλασσα, περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο και μια γαλήνια λιμνοθάλασσα, καθιστώντας την αγαπημένη των φυσιολατρών.

Η παραλία Φαλάσαρνα είναι γνωστή για την εκτεταμένη αμμώδη έκταση και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, προσφέροντας άπλετο χώρο για να χαλαρώσουν οι παραθεριστές. Είναι επίσης δημοφιλής για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως το windsurfing και το ψαροντούφεκο. Κάθε μία από αυτές τις παραλίες αναδεικνύει την ποικιλόμορφη ομορφιά της Κρήτης, εξασφαλίζοντας ότι η καλοκαιρινή σας απόδραση θα είναι γεμάτη με αξέχαστες στιγμές και εκπληκτική θέα.