Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Καλοκαιρινή λίστα προετοιμασίας για τις διακοπές σας στην Κρήτη

Καλοκαιρινή λίστα προετοιμασίας για τις διακοπές σας στην Κρήτη

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι; Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με όσα θα χρειαστείτε για να είστε προετοιμασμένοι για αξέχαστες διακοπές σε αυτό το όμορφο νησί.

Ξεκινήστε με τα απαραίτητα, όπως τα ελαφριά ρούχα - σκεφτείτε υφάσματα που αναπνέουν, όπως το βαμβάκι και το λινό, για να σας κρατήσουν δροσερούς στη μεσογειακή ζέστη. Μην ξεχάσετε ένα άνετο μαγιό για τις ηλιόλουστες μέρες στην παραλία!

Ένα καλό ζευγάρι σανδάλια είναι απαραίτητο, μαζί με ανθεκτικά παπούτσια για την εξερεύνηση αξιοθέατων και μονοπατιών πεζοπορίας. Πάρτε μαζί σας ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά ηλίου για να προστατευτείτε από τον ήλιο ενώ απολαμβάνετε τις υπαίθριες περιπέτειες.

Για τις ημέρες στην παραλία, συμπεριλάβετε μια πετσέτα θαλάσσης και ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Ένα ελαφρύ μπουφάν ή πουλόβερ είναι επίσης χρήσιμο για τα πιο δροσερά βράδια στην ακτή.

Ταξιδεύετε με φωτογραφική μηχανή ή smartphone; Πάρτε μαζί σας επιπλέον κάρτες μνήμης και έναν φορητό φορτιστή για να απαθανατίσετε όλες τις όμορφες στιγμές σας. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματός σας από τις υπεριώδεις ακτίνες και ένα μικρό κουτί πρώτων βοηθειών μπορεί να φανεί χρήσιμο για μικροατυχήματα.

Τέλος, μην ξεχάσετε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα και τυχόν απαραίτητα φάρμακα. Με αυτή τη λίστα πακεταρίσματος στη διάθεσή σας, είστε πανέτοιμοι για μια φανταστική καλοκαιρινή απόδραση στην Κρήτη!