Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Το ιδανικό τριήμερο πρόγραμμα για το Ηράκλειο

Το ιδανικό τριήμερο πρόγραμμα για το Ηράκλειο

Σχεδιάζετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο; Εδώ είναι το τέλειο 3ήμερο πρόγραμμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας σε αυτή τη ζωντανή πόλη.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με μια επίσκεψη στο Παλάτι της Κνωσού, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Αυτή η αρχαία μινωική τοποθεσία είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθείτε, προσφέροντας μια ματιά σε έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Ευρώπης. Αφού εξερευνήσετε την Κνωσό, κατευθυνθείτε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου για να δείτε αντικείμενα από το παλάτι και άλλες μινωικές τοποθεσίες. Το βράδυ, περπατήστε κατά μήκος των Ενετικών Τειχών και απολαύστε το δείπνο σας σε μια τοπική ταβέρνα στο κέντρο της πόλης.

Ξεκινήστε την ημέρα σας στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, όπου μπορείτε να μάθετε για τη βυζαντινή, βενετσιάνικη και σύγχρονη ιστορία του νησιού. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Τίτου και το σιντριβάνι Μοροζίνι στην πλατεία Λιονταριών. Περάστε το απόγευμα ψωνίζοντας τοπικές χειροτεχνίες και αναμνηστικά στους πολυσύχναστους δρόμους της αγοράς. Κλείστε τη μέρα σας με μια βόλτα κατά μήκος του Φρουρίου Κούλες στο ηλιοβασίλεμα και απολαύστε φρέσκα θαλασσινά σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο.

Την τελευταία σας ημέρα, κάντε μια σύντομη εκδρομή στην παραλία Αμμουδάρα για να χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα. Περάστε το πρωί κολυμπώντας και κάνοντας ηλιοθεραπεία και, στη συνέχεια, απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα σε μια παραλιακή ταβέρνα. Αν ο χρόνος σας το επιτρέπει, επισκεφθείτε το Cretaquarium για να εξερευνήσετε την πλούσια θαλάσσια ζωή της Μεσογείου πριν επιστρέψετε στην πόλη για την αναχώρησή σας.

Αυτό το πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι θα γνωρίσετε τα καλύτερα στοιχεία του Ηρακλείου, από την αρχαία ιστορία του μέχρι τη σύγχρονη γοητεία του.