Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο

Αξιοποιώντας στο έπακρο τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μπορείτε να απογειώσετε ολόκληρη την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

 Ακολουθούν ορισμένες εμπιστευτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το χρόνο σας στο έπακρο.

Το γραφείο υποδοχής είναι ένας θησαυρός τοπικών γνώσεων. Είτε χρειάζεστε συστάσεις για εστιατόρια, οδηγίες ή εισιτήρια για τοπικά αξιοθέατα, μη διστάσετε να ρωτήσετε. Οι εμπιστευτικές πληροφορίες τους μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κρυμμένα διαμάντια.

Τα ξενοδοχεία συχνά παρέχουν μια σειρά από ανέσεις πέρα από ένα απλό μέρος για να κοιμηθείτε. Εκμεταλλευτείτε πλήρως το γυμναστήριο, την πισίνα, το σπα ή το δωρεάν πρωινό. Αυτά τα πρόσθετα μπορούν να προσθέσουν αξία στη διαμονή σας και να την κάνουν πιο ευχάριστη.

Μην ντρέπεστε να ζητήσετε αναβάθμιση κατά το check-in. Τα ξενοδοχεία μπορεί να έχουν κενά δωμάτια υψηλής ποιότητας και ένα ευγενικό αίτημα μπορεί μερικές φορές να σας εξασφαλίσει ένα καλύτερο δωμάτιο ή πρόσθετες ανέσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ενημερώστε το προσωπικό του ξενοδοχείου για τυχόν ειδικές περιστάσεις ή προτιμήσεις. Είτε πρόκειται για γενέθλια, επέτειο ή διατροφικές ανάγκες, τα ξενοδοχεία συχνά κάνουν το κάτι παραπάνω για να εξυπηρετήσουν και να εξατομικεύσουν τη διαμονή σας.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπως οι έξοδοι κινδύνου και οι πληροφορίες επικοινωνίας. Επίσης, εξοικειωθείτε με τη θέση των κοντινών ευκολιών, όπως τα καταστήματα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αξιοποιώντας αυτές τις εμπιστευτικές συμβουλές, μπορείτε να κάνετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο πιο άνετη, ευχάριστη και αξέχαστη.