Book now
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) Free transfer
Αποκαλύπτοντας την ήρεμη ομορφιά του Μπάλου

Αποκαλύπτοντας την ήρεμη ομορφιά του Μπάλου

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν τον παράδεισο, έλκονται από τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, έναν εκπληκτικό φυσικό θησαυρό κρυμμένο στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης.

 Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου, η οποία είναι προσβάσιμη με σκάφος ή με έναν υπέροχο περίπατο, γοητεύει τους τουρίστες με τα γαλαζοπράσινα νερά και την ψιλή άμμο της, δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο από καρτ ποστάλ.

Ο ενθουσιασμός αυξάνεται όσο πλησιάζετε στον Μπάλο, είτε με σκάφος είτε μέσω της αδάμαστης φύσης των Κρητικών. Το ίδιο το ταξίδι γίνεται μια καθηλωτική εμπειρία, παρέχοντας θέα στο γαλαζοπράσινο Αιγαίο και τα απόκρημνα βράχια. Όταν φτάσετε, το μεγαλείο της λιμνοθάλασσας γίνεται φανερό: πρόκειται για μια τεράστια έκταση με αστραφτερά, καθαρά νερά που περιβάλλεται από μικρά νησάκια και μαγευτικούς βράχους. Μαλακή, λευκή άμμος περιβάλλει τη λιμνοθάλασσα.

Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου είναι ένα ζωντανό οικοσύστημα γεμάτο θαλάσσια ζωή και παράκτια φυτά, όχι απλώς μια παραλία. Οι φυσιολάτρες μπορούν να δουν τους γλάρους που αναπαράγονται στους κοντινούς βράχους ή να κολυμπήσουν με αναπνευστήρα ανάμεσα σε ζωντανά ψάρια και άλλη θαλάσσια ζωή για να μάθουν περισσότερα για το υποβρύχιο περιβάλλον.

Για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη μοναξιά, ο Μπάλος προσφέρει απομονωμένα σημεία κατά μήκος των ακτών του, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να βυθιστείτε στη γαλήνη της φύσης. Η πανοραμική θέα από τα ψηλά βράχια πάνω από τη λιμνοθάλασσα προσφέρει ένα τέλειο σημείο θέασης για να θαυμάσετε τις γαλάζιες αποχρώσεις που δένουν με το πράσινο των λόφων.

Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου εγγυάται μια καταπληκτική εμπειρία στο κέντρο του φυσικού μεγαλείου της Κρήτης, είτε περάσετε τη μέρα σας χαλαρώνοντας στους μαλακούς αμμόλοφους, είτε εξερευνώντας τα κοντινά μονοπάτια, είτε απλώς απολαμβάνοντας τα γαλήνια νερά. Μάθετε γιατί όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τα ποικίλα τοπία και τους θησαυρούς της ακτογραμμής του νησιού πρέπει να επισκεφθούν αυτή την υπέροχη τοποθεσία.